Pohvalio svog kolegu
0

Matt Damon: Brad Pitt je apsolutno normalan čovjek

Klix.ba
Matt Damon (Foto: AFP)
Matt Damon (Foto: AFP)
Glumac Matt Damon je pohvalio svog kolegu Brada Pitta zbog činjenice da je apsolutno normalan čovjek.

Damon je za USA Today rekao da nekada ne može shvatiti kako je Pitt ostao tako prizeman ako se uzme u obzir da je jedna od najpoznatijih osoba na svijetu.

"On je najnormalniji čovjek. Proveo sam dosta vremena s njim tokom snimanja filma 'Ocean's Eleven' i nastavaka. On ne radi ništa što bi moglo pokazati da je drugačiji. Živi u središtu toga, a nekako je pronašao način da ne poludi. On definitivno nije lud. Ne znam je li u pitanju njegova porodica i način na koji je odgajan. Možda je u pitanju njegova partnerica Angelina Jolie i njihova djeca. Nevjerovatan je. Sreo sam ga nedavno, još uvijek je isti čovjek, ne znam kako uspijeva da radi na takav način. Meni se čini da bih nakon nekog vremena izgubio sposobnost da budem ljudsko biće. Zaista ne znam kako mu uspijeva da ostane tako dobar i normalan čovjek", rekao je Damon.

Pitt je nedavno objasnio kako mu polazi za rukom da ima normalan život. Kako kaže, on i Jolie jednostavno ignorišu medije.

"Angelina i ja imamo dvostruki problem. Cijela naša situacija je magnet za medije. Ne znam zbog čega je to tako, međutim, mi se pravimo naivni i ignorišemo sve. Ne možete po tom pitanju uraditi ništa drugo. Najvažnije je vjerovati svojim odlukama. Kada imate takve povratne informacije, takve komentare u medijima, oni uvijek stoje negdje u podsvijesti, oni vam mute razum, to ne volim. Ne želim da nešto utječe na moje odluke", rekao je Pitt.