Dolaze iz cijelog svijeta
74

Mate Rimac objavio fotografiju s kolegama, Hrvatsku smatraju svojim novim domom

L. R.
Mate Rimac s kolegama (Foto: Facebook)
Mate Rimac s kolegama (Foto: Facebook)
Osnivač i direktor kompanije Rimac Automobili, Mate Rimac jučer je na svom Facebook profilu podijelio zanimljivu fotografiju s ručka na kojoj se nalaze njegove kolege.

Naime, kako Rimac navodi na fotografiji se nalaze njegove kolege iz cijelog svijeta koji sada žive i rade u Hrvatskoj, a kako piše u objavi, sreo ih je na aerodromu u Frankfurtu. Britanac, Portugalac, Rumunj, Brazilac, Južnoafrikanac, Indijac i Ekvadorac kolege su i saradnici ovom poduzetniku iz Livna.

"Nasumično sam naletio na kolege u zračnoj luci u Frankfurtu i odveo ih u moj omiljeni restoran u blizini. Britanac, Južnoafrikanac, Portugalac, Brazilac, Indijac, Rumunj i Ekvadorac. Svi oni sada žive u Hrvatskoj. Ljudi koji dolaze iz cijeloga svijeta nazivaju Hrvatsku svojim novim domom. Smatram da je to stvarno cool da budem iskren", napisao je na svom Facebook profilu.

"Hvala ti Mate što si nam dao priliku da ovu prekrasnu zemlju učinimo svojim domom! Sada sam u postupku za dobivanje državljanstva i također želim kupiti nekretninu", napisao je jedan od kolega.

Podsjetim, Rimac je nedavno osnovao firmu "Continental Adventure" koja se bavi "outdoor" turizmom i marketinškim uslugama na području Livna i Kantona 10, a trenutno se gradi i prvi glamping resort na ovom području.