|

Marlon Brando umalo postao TV prodavač

Marlon Brando umalo postao TV prodavač
0
S
Sarajevo-x.com
26.12.2008. u 16:28
0
komentara
0

dijeljenja
Marlon Brando umalo postao TV prodavač
Poznati holivudski glumac Marlon Brando, koji je prije četiri godine preminuo u 80. godini života, svojevremeno je pokušao da se zaposli kao prezenter na QVC kanalu koji se bavi televizijskom prodajom, objavili su u petak američki mediji.
Zvijezda kultnog filma 'Kum' navodno je pred kraj života bio u velikim dugovima, pa je namjeravao da se zaposli kao TV prezenter, saopćila je njegova bivša lična asistentica.

"Nazvao me da i rekao da je u strašnoj finansijskoj krizi. Bio je pun zamisli kako da zaradi novac. Htio je prodavati proizvode na QVC-u, kao što su materijal za izgradnju kuća koje će biti otporne na zemljotres ili svilu iz inostranstva. Želio je prodavati DVD-ove pod naslovom 'Lagati za život'" na kojima su snimljeni časovi glume, napisala je u svojoj knjizi 'Marlon i ja' bivša lična asistentica slavnog Amerikanca Alice Marchak.

"Brando je navodno imao ozbiljne namjere sa TV kanalom QVC. Čak se 2003. godine sastao sa zastupnicom ovog veoma gledanog kanala u SAD-u i obećao da će se pojaviti u reklamama odjeven u žensku garderobu i sa sivom perikom", otkrila je bivša Brandova saradnica.

Dobitnik Oscara i nekadašnji seks simbol Marlon Brando umro je početkom jula 2004. godine u 80-toj godini života, a vrijednost njegove ostavštine procijenjena je na samo 12.000 američkih dolara.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.