Osvojio publiku
18

Marko Bošnjak urnebesnim videom reagirao na svoj plasman na Dori: Ja nakon što ne idem na Eurosong

N. C.
Marko Bošnjak (Screenshot: YouTube)
Marko Bošnjak (Screenshot: YouTube)
Marko Bošnjak, mladić iz Prozora, završio je kao drugoplasirani na Dori, hrvatskom takmičenju za predstavljanje na Eurosongu. Bošnjak je na svom TikToku postavio urnebesni video kao reakciju na drugo mjesto na Dori.

Hrvatska je u subotu odabrala da ih ove godine na Eurosongu predstavlja Mia Dimšić, s pjesmom "Gulity pleasure". Dimišić je od publike osvojila 91 bod, a od žirija 166 bodova, dok je Marko ukupno osvojio 179 bodova.

Iako je osvojio publiku i bio favorit za pobjedu, našao se na drugom mjestu što znači da neće prestavljati Hrvatsku na ovogodišnjem Eurosonug. Na svoj plasman se i našalio na svom TikTok računu i nasmijao pratitelje.

@markobosnjaak sve čestitke pobjednici tho <3 a vama hvala na podršci ljudiiiii!!! presretan sam 🤍🤍🤍 #dora #fyp #dora2022 ♬ original sound - iammilosmaric

"Ja nakon što sam drugi na Dori i ne idem na Eurosong", napisao je pored videa koji je imao sinkronizirani zvuk.

Video je već dobio više od 22 hiljada lajkova, a brojni obožavatelji podržali su ga u komentarima.

Marko je već kao 12-godišnji dječak pokazao da se zna istaknuti u masi odnijevši pobjedu u popularnom srbijanskom showu "Pinkove zvezdice", a ovog puta pokušao je izboriti odlazak na Eurosong s pjesmom koju potpisuju Vlaho Arbulić i Mihovil Šoštarić. "Moli za nas" je pjesma koja je savršen muzički prikaz mojih emocija i emocija većine ljudi danas.