Ponosna majka
322

Marija Šerifović prvi put progovorila o ocu svog sina: "On je strašan dasa"

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Otkako je Marija Šerifović otkrila da je postala majka, pjevačica nije detaljnije govorila o tome kako je dobila sina Marija.

Naime, u najavi emisije "Ami G Show" koja se emitira večeras, prvi put je progovorila na tu temu te je otkrila da je upoznala Marijovog oca.

"Strašan dasa, Europejac", rekla je kratko pjevačica o Marijovom ocu. Dječaka je rodila surogat majka.

Priznala je da će biti sretna čim god se Mario bude bavio u životu.

"Ako bude bio doktor nauka, živjet će na Beverly Hillsu, ako bude automehaničar, kupit ću mu cijeli Tošin bunar. Tako da ja sam jednako sretna", rekla je u emisiji.

Podsjećamo, pjevačica je nedavno u videosnimku na svom YouTube kanalu istakla kako je sinu mislila dati ime na slovo "M" te da je prvi izbor bio Max.

"Htjela sam da se zove na slovo 'M' i prva ideja je bila da bude Max, ali moje prijateljice seljanke su me razočarale kad su rekle da je to ime za psa. Jutro nakon što se rodio trebalo je popuniti papire i došla je žena pitati koje je njegovo ime, a ja ga još nisam imala. I onda su obitelj i prijatelji počeli mozgati što bi na 'M' i neko je izgovorio 'Mario' i to je bilo to. Naravno, bez 'j', zato što sam ja zbog izgovora u Americi 'Mariđa' pa bi on bio 'Mariđo'", navela je.