O privatnom životu
79

Marija Šerifović progovorila o želji za potomstvom, otkrila da na umu ima i vjenčanicu

N. O.
Marija Šerifović u emisiji "Sceniranje" (Foto: YouTube/Sreenshot)
Marija Šerifović u emisiji "Sceniranje" (Foto: YouTube/Sreenshot)
Srbijanska pjevačica Marija Šerifović bila je gost emisije "Sceniranje" gdje je govorila o svojoj želji za potomstvom te priznala da će se to "desiti veoma planirano", ali i da već ima spremno ime za dijete.

Šerifović je gostovanje u emisiji započela razgovorom o projektu "Druga strana ploče" i nizu koncerata koje je održala, a u jednom dijelu uključila se i njena kolegica i prijateljica Jovana Nikolić Mišković.

Jovana je tom prilikom ostavila svojevrsnu poruku Mariji te je kazala kako joj je "sve što je imala za reći već rekla", ali da ima nekoliko želja koje ona može uzeti u razmatranje.

"Svi znamo koliko si uspješna i svi znamo koliko si koncerata prodala i da ćeš svaki naredni da rasprodaš. Ono što bih ja voljela u bliskoj budućnosti da čujem više od prodaje koncerata jeste mijenjanje pelena", poručila joj je Nikolić.

Šerifović se nasmijala nakon ove poruke te otkrila da su ona i pjevačica jako dobre prijateljice i da su "svašta prošle zajedno" te poručila da je preporuke uzela u razmatranje.

Pjevačica je svoje želje za potomstvom izrazila ranije te istaknula da nije promijenila mišljenje i da se raduje tome.

"Generalno sve što ima veze sa djetetom je jedna ozbiljna stvar i s time nema šale. Kod mene će se to vrlo planirano desiti, kada budem potpuno spremna da suštinu svog života podredim nekom Šerifoviću junioru", kazala je.

Dodala je i da na umu ima i određeno ime, ali ga nije htjela otkriti.

Pjevačica je govorila i o "prosidbi" Sanje Vučić na koncertu te otkrila kako je zamišljala svoju vjenčanicu.

"Meni to maestralno stoji. Prosidbu nisam zamišljala, ali vjenčanicu jesam i odlično mi stoji. Sigurno ću ponijeti neku Valentino s 20 metara da se vuče iza mene i to će sigurno biti jedna od ljepših venčanica koju su ljudi vidjeli", ispričala je Šerifović.