Showbiz
0

Marija Šerifović pred prepunim Sava centrom: Volim žene

Klix.ba
Srbijanska pjevačica i pobjednica Eurosonga 2007. godine Marija Šerifović u srijedu navečer je pred prepunim Sava centrom priznala ono što je, čini se, publiku najviše interesiralo vezano za nju. Priznala je svoju sklonost ka ženama, ali i ispričala traume kroz koje je prolazila tokom svog života.

Pjevačica je predstavila svoj dugo najavljivani film "Ispovest" koji nikoga nije ostavio ravnodušnim u prepunom Sava centru, piše Blic.

"Strava je imati odnos sa nekim čija brada ne bode, kuda god", kazala je pobjednica Eurosonga u svom filmu.

Marija je priznala i da je otac često tukao nju i njenu majku, te da je njena majka Verica zbog toga imala i devet spontanih pobačaja.

Pjevačica, koja je izjavila da zauvijek odlazi iz Srbije, piše Telegraf, u ovom dokumentarno-igranom filmu je kazala kako joj je otac bio kockar i alkoholičar i da je to porodicu skupo koštalo.

"Mama i on su nekoliko puta raskidali, a mnogo joj je zla nanio. Nije imao granice u alkoholu, a kada je moja majka bila u devetom mjesecu trudnoće, ostavio ju je i otišao sa drugom ženom, sa kojom je dobio Danijela", ispričala je Marija dodajući da se otac svim silama potrudio da joj uništi porodicu.

"U životu sam imala mnogo pogrešnih izbora. Sjećam se svoje prve ljubavi iz Kragujevca. Uvijek sam priželjkivala duge veze i emotivnu stabilnost. Nekoliko puta sam bila sa ženama i mogu vam priznati da je divno što vas ne grebe nečija brada", kazala je Marija.

Bez obzira na sklonost ka ženama, kazala je da će se ostvariti kao majka, te da će oca svoga djeteta "potražiti u banci sperme".

Prikazivanju filma u Sava centru su prisustvovale brojne poznate osobe iz Srbije, kao i njena majka Verica i brat Danijel.