Otkrila prvi izbor
50

Marija Šerifović: Nisam nazvala sina kako sam htjela, rekli su mi da je to ime za psa

N. C.
Marija Šerifović
Marija Šerifović
Marija Šerifović nedavno je dobila sina kojem je dala ime Mario, a sada je pjevačica kazala da to nije bio prvi izbor za ime njenog nasljednika te je otkrila zašto je promijenila mišljenje.

Pjevačica je u videosnimku na svom YouTube kanalu istakla kako je sinu mislila dati ime na slovo "M" te da je prvi izbor bio Max.

"Htjela sam da se zove na slovo 'M' i prva ideja je bila da bude Max, ali moje prijateljice seljanke su me razočarale kad su rekle da je to ime za psa. Jutro nakon što se rodio trebalo je popuniti papire i došla je žena pitati koje je njegovo ime, a ja ga još nisam imala. I onda su obitelj i prijatelji počeli mozgati što bi na 'M' i neko je izgovorio 'Mario' i to je bilo to. Naravno, bez 'j', zato što sam ja zbog izgovora u Americi 'Mariđa' pa bi on bio 'Mariđo'", navela je.

Ona se potom osvrnula na majčinstvo te istakla kako je to najljepša, ali i najteža uloga.

"Ljepše je i teže. To je jedan miks emocija koji će me tek stići. Stalna briga i stalni zaštitnički osjećaj, da mu ne padne dlaka s glave. Ali za njegovo dobro, kad bude malo odrastao, morat ću ga što više puštati, a ja što više 'grickati nokte'. Mislim da u današnje vrijeme nije dobro biti previše zaštitnički nastrojen", rekla je.