Račun, molim!
0

Mariah Carey tri noći u hotelu platila 18.000 dolara

Sarajevo-x.com
Foto: AP
Foto: AP
Hoće li medeni mjesec ikada završiti za američku pjevačicu Mariah Carey i njenog supruga, muzičara i glumca Nicka Cannona? Mladenci su tokom njujorške sedmice mode proveli tri noći u hotelu New York Plaza, gdje boravak košta enormnih 6.000 dolara za jednu jedinu noć.

Bliski prijatelj novopečenih supružnika ispričao je za američki magazin 'Life & Style' kako 39-godišnja Mariah ima predivan stan u Tribeci, ali da je to nije spriječilo da odsjedne u svjetski poznatom hotelu sa 'paprenim' cijenama.

"Mariah je veliki sladokusac i hedonista tako da sebe časti čime god želi. To uključuje dostavu hrane u hotelsku sobu nekoliko puta dnevno, šampanjac, čokoladu i jagode", objasnio je neimenovani prijatelj pjevačice koja se na scenu probila megahitom "Without You".

Prema pisanju američkih medija, Nick Cannon, dvanaest godina mlađi od svoje supruge, uopšte se ne buni protiv takvog stila života, čak šta više, uživa u njemu isto onoliko koliko i ona.

Mladi bračni par, čiji razvod su predviđali skoro svi američki tabloidi, očigledno pokazuje svima kako i koliko se vole, a jedan od načina manifestovanja njihove ljubavi, očigledno je i trošenje enormnih 18.000 dolara za čokoladu i jagode. Dobra neka čokolada.