Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja vazda drugi, nikad treci ili sedmi.... Vazda drugi
@Gurke Samo pisete te bezvezne komentare da dobijete pluseve.Kad se izbace lovacke price, sve se to umanjuje za nekoliko nula. Ona bolan i krv provjerava, prije nego sto ti da, da handris. I ugovor potpisujes. Dobro je ako ih je i pet namakla.
Svi mi vice prvaci
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Broj muskaraca koje kaze zena treba pomnoziti sa 3, a broj zena koje kaze muskarac podijeliti sa 3. I to je iglavnom tu negdje.
Pa nisu te pitali za bračne veze.
Ija bi stobom vodio ljubav dan i noc
marie carey touch my body
Odoh da gledam na youtube
Preljepa zena
Niko nije ko Sandra Afrika ni ona ne zna vise
ja sam jednoć pokušo i zaspo, i nisam više
Pa nije se izlizala ni da ih je imala 1000.. Sve je u muskoj sujeti.
sokantno: necete vjerovat koliko puta je maraja keri dala u guzu. foto+video
Eto, neka znamo!!
Svaki joj drugi bio :D
Ne vjerujem da je imala i toliko, malo joj fali da se zavije
Uvijek drugi... Ženim prvu koja mi kaže da sam treći.
Zato nase zvezde granda prime petaka do 3 kruga :) cast izuzetcima
Pa nema ni tu prevelike razlike, showbiz, a kod nas su to zvezde granda kao najnizi i primitvniji oblik je baziran na seksu i iz njega crpi motive i inspiraciju. Narod to voli jebiga, daj mu mesa i buke...
https://www.klix.ba/lifestyle/mariah-carey-spavala-sa-samo-pet-muskaraca/050618008 Ovdje ste 2005 Godine isti artikal u kracoj verziji objavili ko koga farba?
pa od tada vise nije mijenjala partnera ;-)