Godine su samo broj
48

Manekenka Marija Hudolin podsjetila da nikada nije kasno za ostvarenje ciljeva: Prvo dijete sam dobila s 34

I. S.
Foto: Instagram/marijahu
Foto: Instagram/marijahu
Manekenka Marija Hudolin, koja je 1993. bila druga pratilja Miss opkoljenog Sarajeva, ohrabrila je pratitelje objavom na Instagramu.
"Ako mislite da ste zakasnili s nekim životnim ostvarenjem i ciljem, preispitajte se ponovo. Prvo dijete sam dobila s 34, četvrto u 40. godini. Magistrirala u 42., a kompaniju, koja već niže sjajne uspjehe u prvoj godini poslovanja osnovala sam s 45. Fashion fotografije pravim u 47. godini života. Sve je moguće uz dobro zdravlje, vjeru u sebe i ljubav koju dajemo i primamo", napisala je. Podsjećamo, Marija je prošle godine na 28. izdanju Sarajevo Film Festivala prošetala crvenim tepihom u kreaciji Amire Pertesi i prisutne oduševila izgledom.

Mnogi smatraju da je ona i dalje jedna od najljepših bh. manekenki. U razgovoru za Klix.ba je kazala da se uvijek trudi promovisati domaće dizajnere.

"Zbog posla mog supruga, u posljednjih nekoliko godina živim u raznim zemljama u regiji. Mislim da je jako bitno na ovaj način promovisati domaće dizajnere, jer su oni neka vrsta ambasadora naše zemlje. Kad dođete na bilo koji filmski festival u svijetu, upravo crveni tepih privlači najviše pažnje", istaknula je.