Showbiz
0

Manekenka Gisele Bundchen počela sa debljanjem

Sarajevo-x.com
Slavna manekenka Gisele Bundchen je dobila 7 kilograma od trenutka kada je prestala pušiti. Brazilka je izjavila da nevjerovatno uživa u hrani, nakon što je ostavila pušenje.

"Kada prestanete pušiti počnete dobijati na težini zato što hrana ima bolji ukus, nego onda kada je imala ukus pepeljare", izjavila je Gisele.

Nedavno su se pojavile glasine da je ova ljepotica trudna sa igračem američkog nogometa Tomom Bradyjem, nakon što je viđena sa stomakom koji je podsjećao na stomak trudne žene. Dok je njena porodica brzo opovrgnula glasine, Gisele koja se ranije zabavljala sa glumcem Leonardom DiCapriom, nije skrivala svoje želje da ubrzo ima djecu.

"Svaka osoba je različita, ali za mene bi zasnivanje porodica bilo moje najveće životno dostignuće. Kada imate dijete koje odgajate na način na koji su vaši roditelji odgajali vas, onda ja smatram da ste uspjeli u životu. Ja imam taj san", izjavila je Gisele. "Ne znam kada će se to desiti. Sve u životu treba planirati. Ja sam veoma staromodna. Vjerujem u brak i mislim da bi trebala leći sa svojim mužem i reći mu 'Hajdemo imati djecu'.''