Sretna vijest
156

Manekenka Adriana Lima treći put postala majka, ona i dečko dali neobično ime sinu

I. B.
Stigao je dječak u porodicu slavne manekenke (Foto: EPA-EFE)
Stigao je dječak u porodicu slavne manekenke (Foto: EPA-EFE)
Manekenka Adriana Lima postala je treći put majka, otkrivši sretnu vijest na svojim društvenim mrežama.

Lijepa Brazilka dobila je prvo dijete s dečkom Andreom Lemmersom. Mališan je rođen 29. augusta u Santa Monici u Kaliforniji, a par mu je dao ime Cyan, što je manekenka podijelila sa svojih gotovo 15 miliona pratitelja.

"Cyan je boja između zelene i plave na vidljivom spektru svjetlosti. To je boja vode Bora Bore i Maldiva, mjesta koja se nalaze na našem porodičnom popisu želja. Cyan je sada naša omiljena boja… boja očiju našeg dječaka. Dobro došao na svijet Cyan Lima Lemmers", napisala je Lima otkrivši tako značenje imena koje su dali svom sinu.

Nekadašnji anđeo Victoria’s Secreta ima već dvije kćerke, 12-godišnju Valentinu i 9-godišnju Siennu koje je dobila iz braka sa srbijanskim košarkašem Markom Jarićem.

Par se razišao 2014. godine, nakon što su proveli pet godina u zajednici, dok su razvod finalizirali dvije godine kasnije.

S Lemmersom, koji je po zanimanju filmski producent, manekenka se počela zabavljati 2021. a u februaru su otkrili i da u njihovu porodicu stiže prinova.

Lima je u prvoj objavi na svom TikToku uzvratila na smicalice svoga dečka, odlučivši mu saopćiti vijest koja će ga "uplašiti". Pokazala je kako mu daje pozitivan test na trudnoću, nakon čega on ostaje u šoku. Objava se nastavlja prikazom snimka ultrazvuka, gdje se u pozadini čuje otkucaj srca njihove bebe.

@adrianalima #firstiktok #baby #surprise ♬ (Your Love Keeps Lifting Me) Higher & Higher - Jackie Wilson

Od tada, manekenka je često viđena u javnosti, pojavljujući se i na aktuelnim događajima. Tada je na crvene tepihe uglavnom stizala u izdanjima s naglaskom na trudnički stomak, a koja su mnogi komentarisali u negativnom svjetlu.