Maneken Josh Kloss tvrdi: Katy Perry me seksualno uznemiravala

Maneken Josh Kloss tvrdi: Katy Perry me seksualno uznemiravala
7
E. Sk.
15.8.2019. u 07:03
33
komentara
7

dijeljenja
Maneken Josh Kloss tvrdi: Katy Perry me seksualno uznemiravala
Maneken Josh Kloss, koji je svojevremeno sarađivao s Katy Perry, optužio je 34-godišnju pjevačicu za seksualno uznemiravanje.
Ove tvrdnje je maneken nedavno objavio na svom Instagram profilu i otkrio da se incident desio na devetu godišnjicu snimanja spota "Teenage Dream" u kojem je Josh glumio pjevačicinog dečka.

Kloss je u svom postu napomenuo da je pjevačicu upoznao na setu, a da se sve odigralo na rođendanskoj zabavi dizajnera Johnnyja Wujeka, nedugo nakon što se Perry razvela od britanskog glumca Russella Branda.

"Skinula mi je hlače i izložila moje genitalije pogledima grupe muškaraca, njenih prijatelja koji su bili na zabavi. Nikad se nisam osjećao tako poniženo. Da je bilo koji muškarac išta slično napravio nekoj ženi, svi bi bili na njenoj strani, ovako je drugačije. Zato sam šutio sve ove godine" rekao je Josh.Dodao je da mu je menadžerski tim Katy Perry strogo zabranio da daje bilo kakve izjave o slavnoj pjevačici, što ga je, kaže, dodatno uplašilo pa se godinama nije usudio progovoriti o uznemiravanju.

"Trebao mi je posao. Tad sam imao privatnih problema, saznao sam da me partnerica vara, a kćerka mi je bila još veoma mala, morao sam izdržati radi nje. Sada mi novac više ne treba. Šutio sam jer sam bio traumatiziran, ali napokon je došlo vrijeme da svijet sazna kako i poznate žene, pogotovo one koje dobiju moć, znaju biti jednako ljigave i odvratne, baš poput nekih muškaraca", izjavio je Josh, a prenosi Daily Mail.

Prozvana pjevačica još nije komentirala njegove optužbe.
Prijavi grešku


Komentari (33)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...