Šokirana stilom svoje kćerke
0

Majka Lady Gage priznala da je mislila da je njena kćerka luda

Sarajevo-x.com
Lady Gaga (Foto: AFP)
Lady Gaga (Foto: AFP)
Majka planetarno popularne pjevačice Lady Gage, Cynthia Germanotta, je u intervjuu za Oprah Winfrey priznala kako je mislila da je njena kćerka poludjela. Cynthia je bila zabrinuta za kćerkino mentalno zdravlje nakon što je vidjela u čemu njena kćerka nastupa i kako se oblači.

"Kada je počela nastupati čula sam da je zapalila sprej za kosu i da je nastupala samo u kupaćem kostimu. I njen otac i ja smo mislili da je izgubila razum", rekla je Cynthia, prenosi portal Daily Mail.

Majka pop pjevačice je rekla da se njena kćerka uvijek voljela ponašati provokativno i biti u centru pažnje. Gaga, koja je priznala da je koristila drogu da bi se „kreativno otvorila“, je rekla kako razumije da je njena mama zabrinuta, ali ona sve konce drži u svojim rukama.

Oprah je ispitivala Cynthiju i pitala je šta joj se ne sviđa u imidžu njene kćerke, a majka je rekla da ne voli samo kada ona psuje, a da je sve ostalo prihvatljivo. Oprah je pokušala izmanipulisati pjevačicu da prizna da li je u vezi, ali je Gaga to uporno odbijala i govorila samo da je izuzetno sretna i da bi voljela da tako ostane.