{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Majka Britney Spears: Sebe krivim za svaki njen pad

S
8.11.2007. u 13:49
0
0
Majka Britney Spears: Sebe krivim za svaki njen pad
0
Majka Britney Spears: Sebe krivim za svaki njen pad
Foto: CNN
"Sebe krivim, koga bih drugog", rekla je Lynne Spears, majka nekadašnje pop princeze Britney. Ona trenutno piše memoare o tome kako je bilo odgajati djecu pod budnim okom javnosti uz karijeru i slavu koje su joj zadavale velike brige.
"Voljela bih da sam mogla biti uz nju na svakoj turneji. Ali nisam. Imala sam još dvoje djece za odgajati i podizati", izjavila je majka Brizney Spears za magazin Life & Style Weekly.

Lynne trenutno piše memoare o tome kako je odgajala svoju djecu i s kojim teškoćama su se susreli kao porodica. Naslov memoara je "Pop Culture Mom: A Real Story of Fame and Family in a Tabloid World" i trebala bi biti u prodaji u maju sljedeće godine.

"Nisam odgojila svoju djecu da imaju holivudske karijere. To mi je jednostavno eksplodiralo u lice, a veliki snovi su se pretvorili u velike brige i glavobolje", dodala je Lynne.

O starateljstvu i problemima oko djece svoje kćeri, Lynne je rekla kako su i Kevin i Britney odlučni da urade najbolje za svoju djecu te da su oni dobri ljudi bez obzira kako o njima govorili u javnosti.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: