Ne vjeruje da će se spasiti od droge
0

Majka Blakea Fieldera-Civila: Bilo bi bolje da je moj sin umro kao Amy

Klix.ba
Bivši suprug preminule pjevačice Amy Winehouse, Blake Fielder-Civil, bio je blizu smrti nakon što se predozirao koktelom alkohola i narkotika. Blake se probudio iz kome, a njegova majka, koja je sve vrijeme bila pored njegove postelje, priznala je da bi bilo bolje da je umro, baš kao i Amy.

Iako ljekari nisu bili optimistični, Fielder-Civil se osjeća dobro, a prve riječi koje je izgovorio kad se probudio iz kome bile su: "Želim svoju mamu".

Georgette Civil je sve vrijeme pomagala sinu i iako ga neizmjerno voli svjesna je da je on jedan od najomraženijih ljudi u Velikoj Britaniji jer ga svi krive za Amyjinu smrt.

"Pokušavam zamisliti bolju budućnost za Blakea, ali je to veoma teško. Droga ga je obuzela i uzela mu dobar dio njegove ličnosti", kazala je Georgette u emotivnom intervjuu za Daily Mail.

Mama Civil kaže da ne vjeruje da će se njen sin spasiti od droge za njenog života.

"U najmračnijim trenucima pomislim da bi bilo bolje da je umro, ne zato što ga ne volim već zato što ne vidim kraja ovoj torturi. Nadam se da će mu ovo iskustvo pomoći da promjeni svoj život. Ako on to bude želio, spremna sam sa njim ići i na samo nebo", iskrena je Georgette.