Raj na zemlji
2

Maja Šuput pokazala zanosno tijelo na Filipinima

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Jedna od najenergičnijih pjevačica Maja Šuput često zna reći za sebe kako ne zna šta je odmor. Budući da je ove godine puno radila Maja se odlučila počastiti odmorom i to ni manje ni više nego na Filipinima.

Ova Zagrepčanka koja je sinonim za pozitivnu energiju pobjegla je od hladne januarske zime i otisla se u nešto toplije krajeve. Za destinaciju svog zasluženog godišnjeg odmora izabrala je Filipine i odmah se uputila na plažu.

"Dobro došli u raj na zemlji. Filipini", napisala je Maja na svom Instagram profilu.

Maja je svoje vjerne pratitelje obavijestila o gotovo svakom svom koraku na odmoru pa nije propustila ni da se pohvali luksuznim avionom kojim je sletjela na Filipine.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

A pohvalila se i da je posjetila jedan od najboljih restorana na svijetu Toyo Eatery.

"Dakle, večeras smo krenuli na jednu top večeru. Putem sam pročitala savjet nepoznate djevojke koja mi je ostavila poruku u DM-u da obavezno probamo jesti ovdje. Nakon googlanja shvatim da svi žele jesti ovdje i zaputimo se baš na ovu lokaciju. Savršenstvo okusa je mala riječ. Po nagradama je i sam u kategoriji 50 najboljih restorana na svijetu i da, nestvarno dobro kuhaju", napisala je Maja.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Maja, koja je po prirodi radoznala osoba, nije mogla a da ne proviri u kuhinju i pogleda kako to kuhari ovog restorana pripremaju neke specijalitete.

Foto: Instagram
Foto: Instagram