Zastrašujući performans
19

Maja Šuput opsovala zbog nastupa 15-godišnjakinje u Supertalentu, Martina se pitala šta radi

N. O.
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Liberty Barros jedna je od takmičara polufinala Supertalenta koja je zasigurno ostavila utisak na žiri, a Maja Šuput je u jednom trenutku opsovala zbog njenih akrobacija dok se Martina pitala šta radi.

Barros je izvela zastrašujući performans, zbog čega je Maja u jednom trenutku kratko opsovala kazavši: "J....e", a Martina šokirano kazala: "Isuse bože, šta ova radi, majko mila".

Najavljujući svoj nastup u polufinalu Liberty je kazala: "Prošle godine sam imala svoj prvi zastrašujući horor nastup, jako je zabavno jer je to potpuna suprotnost meni. Zafrkavam se dok to radim. Volim zastrašujuće elemente jer su dramatični, nikad ne znaš šta slijedi. Ne želim biti jako zločesta, ali ako je na zabavan način, volim plašiti ljude".


Pojasnila je da je njen polufinalni "fora jer je ujedno zločest i pristojan".

"Mene si lako prestrašila, nisam znao šta će se dogoditi sljedeće, a to je i što si htjela", priznao je Fabijan komentarišući njen nastup.

"Nestrpljivo smo iščekivali tvoju tačku jer si prošli put bila sjajna. I opet si. To što radiš sa svojim tijelom je nerealno. Da sam ja u mogućnosti, definitivno bih ti stisnula zlatni taster jer si bila izvrsna", dodala je Maja nakon nastupa.

Davor se zapitao ima li njena fleksibilnost granica, poručivši da je njen talent ples u kojem je sasvim dobra.