U talijanskom restoranu
45

Maja Šuput o susretu s Beckhamom i Messijem: Slikala bih se s Victoriom, pusti dečke

N. C.
Maja Šuput
Maja Šuput
Maja Šuput nedavno je u Miamiju večerala u istom restoranu u kojem su bili Leo Messi i David Beckham.

Pjevačica je sa suprugom i sinom bila na odmoru u Americi, točnije u Miamiju, i s pratiteljima podijelila niz fotografija na kojima vidimo kako uživa na putovanju.

Ona je na Instagramu objavila kako su večerala u talijanskom restoranu Carbone, a onda su ugledali legendarne nogometaše. Ona je za InMagazin prokomentirala ovaj nesvakidašnji susret.

''Bili su tri stola od nas. A moj muž ovako gleda i kao nije mi ništa hm. Ali bila je i Victoria, ali to nisam skužila, to me Grubnić zvao ujutro, gle Victoria, kako se nisi išla slikat s njom. Pa nisam vidjela. Victoria je digla sliku iz istog restorana i njih. Žena mi je bila okrenuta leđima, nisam je vidjela. Ja bih se s njom slikala, pusti dečke'', priča Maja.

Osim što je Maja nedavno podijelila kako su ona i Nenad smješteni samo tri stola dalje od dvije nogometne legende Lionela Messija i Davida Beckhama, a otkrila je kako je njezin suprug na to reagirao.

"Muž mi je u polu nesvjesti al se pravi. Tri stola dalje sjede Messi i Beckham", napisala je Maja ispod Nenadove fotografije na kojoj vidimo kako se 'zadubio' u meni.