Pjevač iz Orašja
2

Maid Hećimović o ulozi oca: Sreća, šok i trema, sve u jednom

E. Sk.
Nakon glamurozne svadbe koja je u septembru prošle godine održana u Orašju, Maid Hećimović je nedavno postao i otac. Od kada je uplovio u bračne vode sa svojom izabranicom Ajlom Džafić, talentirani pjevač je presretan. Njihovu sreću upotpunio je sin Rayan koji je prije nekoliko dana stigao u porodicu.

Maid je za naš portal govorio o tome kakav je osjećaj prvi put se ostvariti u ulozi oca te je otkrio ko je dječaku dao ime.

"Osjećaj je predivan, to je nešto uzbuđujuće i zbunjujuće. Sreća, šok i trema, sve u jednom. Cijela bolnica mi se smijala jer sam u trenucima dok se Ajla porađala bio kao bez glave", priznaje Hećimović.

Upravo on je zaslužan jer dječak nosi ime Rayan. Težak je 4,2 kilograma, a dug 62 centimetra.

"Ja sam negdje naletio na to ime i predložio ga Ajli, a ona je odmah bila oduševljena. Poslije sam imao još neke zamisli i prijedloge, međutim, ime Rayan je presudilo i moja supruga nije više htjela da čuje ni za jedno drugo", govori Hećimović.

Njihovi prvi bračni dani bili su, kaže nam, jako romantični.

"To su bili romantični i prekrasni dani. Čim smo se probudili dan nakon svadbe Ajla i ja smo shvatili da bismo sve ponovili jer smo se na svadbi proveli kao nikad u životu", iskren je pjevač.

Dan kada su oboje izgovorili sudbonosno "da" pamtit će zauvijek.

"Naša svadba je bila jako emotivna, vesela, luda i rasplesana. Imali smo dva benda, tako da zabava nije prestajala ni u jednom trenutku. Skoro svih 700 ljudi je ostalo do 8 sati ujutro", prisjetio se Hećimović.