Kraljica je gola!
0

Magazin Chi objavio nove fotografije polugole Kate Middleton

Klix.ba
Naslovnica današnjeg izdanja magazina Chi
Naslovnica današnjeg izdanja magazina Chi
Nakon francuskog magazina Closer, danas je i talijanski časopis Chi objavio već viđene, ali i neke nove fotografije Kate Middleton u toplesu.

Chi u vanrednom izdanju na 38 strana donosi reportažu naslovljenu "Dvorski skandal: Kraljica je gola!" sa 50 fotografija polugole buduće engleske kraljice. Iako je kraljevska porodica najavila tužbu protiv francuskog magazina, a ista sudbina najvjerovatnije očekuje i talijanski, to nimalo ne zabrinjava kontroverznog urednika magazina Chi Alfonsa Signorinija, kojem je situacija veoma zabavna.

On na početku vanrednog izdanja brani svoj potez riječima da je ovo prvi put u historiji da se buduća kraljica Engleske pojavljuje u prirodnom izdanju.

"Obećavam, polugole fotografije kraljice Elizabete neću nikada objaviti", našalio se Signorini. Dodaje da su fotografije vojvotkinje od Cambridgea zadivljujuće, ali politički nekorektne.

"Da sam imao još skandaloznije fotografije, objavio bih ih", odlučan je Signorini. I Closer i Chi su u vlasništvu grupacije Mondadori bivšeg talijanskog premijera Silvija Berlusconija.

U Berlusconijevu odbranu stala je njegova kćerka Marina. "Šta je trebao uraditi moj otac? Zbog privatnosti vojvotkinje i svojih političkih interesa zgaziti uredničku nezavisnost u Mondadoriju? Mondadori samo radi svoj posao, a moj otac ima i drugih stvari o kojim treba brinuti", kazala je Marina Berlusconi.

Kate i William trenutno borave na Solomonskim Ostrvima, a prve fotografije sa domorocima pokazuju nasmijana i vedra lica mladog para. Očigledno da ih skandal oko golišavih fotografija ne brine previše.