|

Madonnu stižu godine: Aktualna turneja više puta prekinuta, tretmani oporavka su ekstremni

Madonnu stižu godine: Aktualna turneja više puta prekinuta, tretmani oporavka su ekstremni
5
D
DP
24.1.2020. u 19:17
9
komentara
5

dijeljenja
Madonnu stižu godine: Aktualna turneja više puta prekinuta, tretmani oporavka su ekstremni Foto: Printscreen / Youtube: Madonna
Madonnina svjetska turneja Madame X otkazana je nekoliko puta na zahtjev njenog ljekara, a muzička je legenda podvrgnuta nizu neobičnih tretmana kako bi je povratili da nastavi nastupe.
Iako duh može zauvijek ostati mladenački, ipak tijelo trpi teret godina. Spuštajući se u kadu punu leda, Madonna, koja sada ima 61 godinu, bolnom je grimasom izrazila kroz što trenutačno prolazi, dok je njen dvadesetpetogodišnji dečko, plesač Ahlamalik Williams pažljivo pratio događaje u njenoj blizini.


Madonnina svjetska turneja po Americi i Europi, koja treba trajati 93 dana, izniman je napor za svakog izvođača, a pogotovo za izvođača koji ima 61 godinu.

Turneja Madame X počela je u rujnu, a onda se javila serija otkaza nastupa. Do sada ih je bilo osam i svi su nastupi prekinuti na zahtjev ljekara jer se Madonna borila s "velikom boli"  i iscrpljenošću, usprkos nizu tretmana koji su uključivali transfuzije krvi, kupke s ledom i masaže.


S bogatstvom od 400 miliona funti i preko 300 miliona prodanih albuma, kraljica popa ne mora se nikome dokazivati. Međutim, više je riječ o njenoj odlučnosti da se koncerti moraju nastaviti, nego želja da ima više novca ili stekne još veću slavu, navodi Mirror.


Uoči otkazivanja još jednog od nastupa, Madonna je poručila svojim fanovima:
"Raditi koncert svake večeri donosi mi toliko radosti da otkazivanje doživljavam kao vrstu kažnjavanja. Bol koju trenutačno osjećam je prejaka i moram se odmoriti i poslušati savjete liječnika kako bih se mogla vratiti jača i bolja i nastaviti Madame X putovanje sa svima vama.

Iako su Madonnini nastupi do sada bili organizirani u golemim arenama, ovog puta koncerti se izvode u kazalištima gdje je pozornica bliža sjedalima, a kako bi se pop zvijezda povezala sa svojom publikom. Na koncertima mobiteli nisu dopušteni da bi se publika koncentrirana na događaje na pozornici i uživala u koncertu, za koji su izdvojili između 50 i 750 dolara.

Nakon kratkog razdoblja odmora za Božić koji je provela sa svojim dečkom i djecom na jahti, pop ikona ima još šest tjedana turneje koja će se završiti u ožujku u Parizu, a postoje naznake da bi se Madame X turneja mogla proširiti i na ostale dijelove Europe, Aziju, pa čak i na Australiju.
Prijavi grešku


Komentari (9)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...