Traži surogat majku
0

Madonna želi još jednu bebu

Sarajevo-x.com
51-godišnja zvijezda, koja već ima četvero djece, već traži surogat majku kako bi dobila još njih, a ovo iz razloga kako bi izbjegla probleme koje je imala kada je usvajala kćerku Mercy, objavio je magazin Grazia.

Prema pisanju ovog magazina, Madonna je počela razmišljati o surogat majci nakon razgovora sa Sarah Jessicom Parker, glumicom serije "Seks i grad", čije je blizance rodila druga žena.

"Madonna u suštini želi da sama rodi dijete, i sada se sureće sa stručnjacima za plodnost kako bi razmotrila sve opcije", izjavili su izvori bliski pjevačici.

"Nakon što je prošla kroz sve probleme tokom usvajanja Mercy, ona je definitivno odbacila povratak u Malawi. Nema šanse da se opet želi staviti u takav položaj u kojem je mislila da ima dijete a onda su uslijedila beskonačna odgađanja".

Insajder u čitavoj ovoj priči je izjavio da je Madonna svjesna da će biti teško naći savršenu surogat majku koja će roditi njeno dijete, s obzirom da će se sve morati obaviti diskretno i u punom povjerenju tokom trudnoće i rođenja djeteta.