Farsa se nastavlja
0

Madonna želi dijete s Alexom Rodriguezom

Sarajevo-x.com
Američki mediji koji su ovih dana zaokupljeni bračnim krahom Madonne i Guya Ritchieja, u ponedjeljak su objavili nove detalje iz ljubavnog života popularne pjevačice. Naime, Madonna i njen novi dečko Alex Rodriguez žele zasnovati porodicu

Madonna je, po pisanju svih američkih tabloida, odlučila imati još jedno dijete, i to sa novim partnerom, sportašem Alexom Rodriguezom.

Par je u vezi već mjesecima, zbog čega je Rodriguezova žena Cynthia prošlog mjeseca podnijela zahtjev za razvod braka od A-Roda, kako ga zovu u SAD-u.

Pjevačica koja je nedavno napunila 50 godina, navodno želi imati još jedno biološko dijete, dok čeka na posvajanje trogodišnjeg dječaka iz Malawija.

Par bi nakon Madonnine turneje trebao zajedno otputovati u Malawi, a izvori blizak pjevačici otkrio je da Rodriguez ide s njom na put da bi se upoznao s djecom, a i da je to dio "plana u pet koraka" pomoću kojeg Madonna želi saznati da je li je Rodriguez "onaj pravi".

Madonna je ljubavnim aferama posljednjih dana dospjela na naslovnice svih svjetskih magazina, no teško je utvrditi da li se ovdje radi o medijskoj "napuhanosti" ili ogromnom egu popularne pjevačice.