Tajna veza slavne pjevačice
0

Madonna u vezi s 22-godišnjim Brazilcem?

Sarajevo-x.com
Mada se više od mjesec dana nije pojavila u javnosti s mladim manekenom Jesusom Luzom, poznata pjevačica Madonna nije se mogla sakriti od budnog oka paparazza kad je jučer zajedno s mladićem napuštala jedan njujorški restoran.

Pop kraljica Madonna navodno ima vezu s 22-godišnjim Jesusom Luzom, brazilskim manekenom koji je od nje mlađi čak 28 godina, piše Daily Mail.

Pjevačica je mlađahnog manekena upoznala u decembru prošle godine dok je radila novu seriju fotografija za magazin W kod poznatog fotografa slavnih, Stevena Kleina.

Navodno, pjevačica je bila toliko očarana njegovom ljepotom da ga je pozvala da se pridruži njoj i ekipi na turneji 'Sweet & Sticky'.

Jesusova karijera je, nakon što je par puta viđen s pjevačicom, naprosto procvjetala, te je ostavio starog agenta zbog činjenice da prelazi 'u višu klasu Fordovih modela', dodaje Daily Mail.

Jesus Luz je drugi muškarac kojeg povezuju s Madonnom nakon što se pjevačica u oktobru razvela od reditelja Guya Ritchieja.

Prije Jesusa, tabloidi su pisali da se 50-godišnja pjevačica zabavlja s igračem New York Yankeesa, Alexom Rodriguezom, no Madonna je opovrgla te glasine.