Showbiz
13

Madonna: Svoje tijelo mogu pokazivati kad ja želim, ko je taj ko mi može reći drugačije?

Klix.ba
Ako išta znamo o Madonni, to je da ne igra prema tuđim pravilima, već stvara svoja. Više od 30 godina je u muzičkoj industriji i kaže kako ima dozvolu da radi po svom nahođenju, bez obrzira na to šta dežurni kritičari kažu.

Sa svojih 56 godina, Madonna kaže kako uvijek ruši tabue, a godinama su je nazivali ženom koja se zabavlja isključivo s mlađim muškarcima.

"Tako se jednostavno desi. Većina muškaraca mojih godina su oženjeni i imaju djecu. Oni nisu za zabavljanje. Ja sam avanturista i imam lud život. Samohrana sam majka i imam četvero djece. Mislim, morate biti prilično otvorenog uma da se usudite kročiti u moj život. Stariji ljudi sa sređenim životima vjerovatno nisu toliko avanturistički nastrojeni kao mlađi", pojasnila je Madonna za The New York Daily News.

Njen bivši muž Guy Ritchie bio je mlađi od nje 10 godina, a nakon njega je imala i mnogo mlađe momke, kao što su Brahim Zaibat i Timor Steffens, obojica u dvadesetima.

"Brinem o sebi, u dobroj sam formi. Svoje tijelo mogu pokazati i sa 56 i sa 66 i sa 76. Ko je taj koji mi može reći drugačije? To je seksizam i diskriminacija na osnovu godina", kazala je Madonna i dodala:

"Zaradila sam ovo gdje sam sada. Ja sam Madonna. I to je to."