Showbiz
0

Madonna se nada mirnom razvodu

Sarajevo-x.com
Pop kraljica Madonna se navodno nada kako će se njen brak s Guyjem Ritchiejem okončati "brzo i razumno".

Slavna pjevačica bi, prema pisanju žute štampe, trebala zvanično potvrditi kraj bračnog života s britanskim filmskim rediteljem tek u novembru, kada završava njena svjetska turneja "Sticky And Sweet".

Britanske novine Mail su, naime, saznale kako je mogućnost njihova razvoda stalno bila prisutna u posljednje dvije godine, te kako ni Madonna ni Guy nisu nimalo iznenađeni, jer su predosjećali šta će se na kraju dogoditi.

"Za Madonnu je razvod sada samo još jedna obaveza koju treba brzo i efikasno prekrižiti s prenatrpanog rasporeda. Tek je nedavno rekla Guyju da oboje znaju da je između njih gotovo, te kako bi se trebali razići na što civilizovaniji mogući način", otkrio je izvor blizak supružnicima.

Anonimni izvor je još otkrio kako je, tokom braka s Guyjem, Madonna uvijek nastojala napraviti odgovarajuću ravnotežu između njene karijere i porodičnog života.

"Svakih nekoliko godina sve se ponavlja. Ona snimi album, te ode na turneju da ga promovira, što izazove haos u njihovim životima. Guy se počne žaliti i onda se stalno svađaju. Kada završi s turnejom Madonna obeća da to više neće raditi. Međutim, prođu dvije godine i ona opet planira novi album i novu turneju", dodao je izvor.