Showbiz
0

Madonna ponovo poljubila ženu

Sarajevo-x.com
Pop kraljica Madonna sinoć je održala privatni koncert u Parizu, te pred 1.500 obožavatelja u Olympiji strastveno poljubila jednu od svojih plesačica.

Megapopularna pjevačica, koja će uskoro napuniti 50 godina, nije mogla odoljeti a da ne ponovi ono što je, prije više od pet godina, učinila sa Britney Spears na dodjeli MTV nagrada. Mnogobrojnoj publici u Olympiji je priznala: "Obožavam raditi sa Francuzima i obožavam francuske poljupce. Vive la France!", te sočno poljubila jednu od plesačica na pozornici.

Majka troje djece je sinoć željela osjetiti ljubav publike te ih upitala: "Koga volite više: mene ili Rolling Stonese?". Gromoglasan aplauz i vrištanje publike je bio odgovor koji je i tražila.

Kako otkriva Daily Mail, njen novi hit sa Justinom Timberlakeom "Four Minutes" je bio neizostavan dio repertoara, a na bini se pojavila na crnozlatnom tronu, odjevena od glave do pete u satenu.

Madonnna ovih dana vrijedno radi na promociji svog novog albuma "Hard Candy", koji je već osvojio vrh najvažnijih svjetskih muzičkih lista.