Nije se proslavila
43

Madonna pala zajedno s plesačem tokom koncerta pa opsovala jer je zaboravila tekst pjesme

N. O.
Screenshot/TikTok
Screenshot/TikTok
Madonna je tokom vikenda priredila pravu predstavu za svoje fanove tokom koncerta u Seattleu, a tom prilikom je doživjela i malu nezgodu kada je zajedno sa svojim plesačem završila na podu.

Pjevačica (65) je pala na bini tokom nastupa na svojoj Celebration turneji u Climate Pledge Areni u Seattleu.

Video koji su podijelili njeni fanovi na TikToku prikazuje šta se zapravo dogodilo. Madonna je sjedila na stolici u sklopu koreografije za "Open Your Heart" dok je plesač vukao stolicu, ali očigledno su mu visoke potpetice napravile problem te su oboje pali na pod s podignutim nogama u vis.

@madonnaculture How not to love her? 😆 Madonna, Open Your Heart/Live To Tell/Take a Bow, The Celebration Tour, Climate Pledge Arena, February 16 & 17, 2024. 🎥 @kroogi6609 (YouTube, OYH) & @supernguyenodyssey (Instagram, TAB) • #madonna #madonnaculturetiktok #celebrationtour #pop ♬ Open Your Heart - Madonna

Nakon što je na trenutak bila van sebe, Madonna se prevrnula na stomak i nasmijala se. Drugi član ekipe je došao naprijed i pomogao joj da se popne na drugu stolicu.

Pjevačica je pokušala da nastavi nastup i potom opsovala kada je shvatila da sjedi na stolici na pogrešan način i okrenula se. Potom je pokušala da nastavi dalje, ali metež je i dalje djelovao na nju pa je rekla: "S*anje, zaboravila sam riječi".

Prisjetila se teksta i koreografije prilično brzo nakon toga i završila pjesmu.