Showbiz
187

Madonna nije rodila divu: Osamnaestogodišnja Lourdes živi u skromnom studentskom domu

Klix.ba
Kako zamišljate svakodnevni život kćerke jedne svjetske zvijezde kao što je kraljica popa Madonna? Raskoš, sjaj, blještavilo i luksuz 24 sata dnevno? Ne mora biti tako, bar ne u slučaju Lourdes Leon, Madonnine 18-godišnje kćerke.

Lourdes svakako nije "materijalna djevojka"! Ova djevojka, koja je krajem oktobra proslavila svoj 18. rođendan, nedavno je upisala studij muzike, pozorišta i plesa na univerzitetu u Michiganu, na kojem je studirala i njena majka.

Daily Mail piše kako, bez obzira na svoje porijeklo i novac, Lourdes trenutno živi u studentskom domu, gdje skromnu sobu dijeli sa cimericama. I iako je živeći s majkom navikla na privatne kuhare i glamurozne restorane, sada, baš kao i ostali studenti, jede u kantini zajedno sa ostalim studentima.

Inače miljenica paparazza Lourdes se uglavnom može vidjeti u jednostavnim odijevnim kombinacijama koje ni po čemu ne privlače pažnju, a gotovo je začuđujuća skromnost kojom odiše kćerka pop kraljice.

"Nije toliko društvena koliko bi ljudi pomislili i mislim da je nevjerovatno koliko se zapravo razlikuje od svoje majke. Ne glumi divu, svjesna je toga da joj to može donijeti lošu reputaciju ovdje", kazao je jedan student sa njenog fakulteta.