{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Madonna: Nasilnici su pokvarili moj koncert u Parizu

30.7.2012. u 14:59
1
12
Madonna: Nasilnici su pokvarili moj koncert u Parizu
1
Madonna: Nasilnici su pokvarili moj koncert u Parizu
Madonna (Foto: Arhiv/AFP)
Pjevačica Madonna je opovrgla navode da je izviždana tokom koncerta u Parizu. Prema nekim izvještajima, posjetioci su negodovali i izviždali odluku pjevačice da završi koncert nakon samo 45 minuta. Posjetioci su na binu bacali flaše i uzvikivali da žele povrat novca.
U oficijelnoj izjavi na svojoj internet stranici, Madonna je cijeli incident prebacila na nekoliko nasilnika koji su se pretvarali da su obožavatelji.

"Pjevanje pjesme 'Olympia' je bilo magičan trenutak za mene i zaista sam uživala tokom ovog koncerta koji sam pripremila specijalno za svoje obožavatelje. Uživala sam u njihovoj blizini. Nažalost, pred kraj koncerta, kada sam već napustila binu, nekoliko nasilnika, koji nisu bili moji obožavatelji, su počeli bacati plastične flaše i pretvarali su se da su nezadovoljni posjetioci koncerta. Novinari su se fokusirali samo na to, a ne na sam koncert. Međutim, ništa ne može uništiti tu za mene posebnu noć. Kada god sam pogledala prema publici, svi su imali osmijeh na licu", kazala je Madonna.

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: