|

Madonna kasnila na nastup i poručila da "kraljica nikad ne kasni", dobila kritike i tužbu

Madonna kasnila na nastup i poručila da "kraljica nikad ne kasni", dobila kritike i tužbu
9
D. B.
11.11.2019. u 12:07
10
komentara
9

dijeljenja
Madonna kasnila na nastup i poručila da "kraljica nikad ne kasni", dobila kritike i tužbu Madonna
Iako vrijeme ne čeka nikoga, američka megapopularna pjevačica Madonna misli drugačije te na svoje nastupe često kasni i više sati. Mnogi fanovi su nezadovoljni, a jedan ju je i tužio.
Ljutiti fanovi su se žalili jer Madonnini nastupi na turneji Madame X često počnu uz više sati zakašnjenja, odnosno nakon satnice navedene na ulaznicama. Jedan fan ju je čak odlučio tužiti, jer smatra da se radi o kršenju ugovora.

U tužbi se navodi da je prodavač ulaznica Live Nation odbio refundirati više od 1.000 dolara vrijednosti ulaznica nakon što je vrijeme početka nastupa u Miamiju pomjereno.

No, čini se da Madonna uopće nije zabrinuta.

"Postoji nešto što svi trebate znati, a to je da kraljica nikad ne kasni", izjavila je Madonna tokom nastupa u Los Angelesu, a kasnije je objavila klip na Twitteru.


Međutim, mnogim fanovima se to nije svidjelo.

"Kraljica nikad ne kasni, ali i ne naplaćuje više od 600 dolara za sjedište. Kraljica Marie Antoinette nije poštovala svoje podanike pa ih je izgubila. Međusobno poštovanje je potpuno različito od 'bolja sam od vas' pristupa koji je rezultat ega. Koncert u Vegasu je bio lijep, ali si zakasnila", poručio je Mark Persons na Twitteru.

"Volim te i jedva čekam da te vidim, ali si u zabludi. Sigurno vidiš komentare nezadovoljnih ljudi, ali ti komentarišeš sa čistim prezirom. Pokušaj se izviniti, to je vrlina", rekao je korisnik SuperDevin64.

"Bili smo na nastupu u Las Vegasu, rečeno nam je da dođemo do 9:30, a čekali smo dva i po sata da Madonna izađe na scenu. Nije se izvinila, ispalo je da smo mi krivi jer smo došli prerano. RIP našoj nekadašnjoj kraljici", piše u tvitu korisnika TheComputerDoctor.
Prijavi grešku


Komentari (10)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...