Bivša djevojka Jesusa Luza
0

'Madonna je smiješna stara vreća'

Sarajevo-x.com
Bivša djevojka brazilskog modela Jesusa Luza ismijala je njegovu sadašnju djevojku, 50-godišnju pop divu Madonnu nazvavši je 'smiješnom starom vrećom'.

Brazilska glumica Catharina Franca, bivša djevojka zgodnog Jesusa, bila je šokirana kada je saznala za njegovu vezu sa 28 godina starijom pjevačicom.

"Ona je smiješna stara vreća koja u tim godina skakuće na bini. Mislim da ima neki kompleks zbog svojih godina. Ne sjećam se da sam ikada sa njim pričala o njoj ili njenoj muzici. Ona jeste slavna, ali je iz totalno druge generacije", kazala je 18-godišnja Catharina.

Jesus i nlada Brazilka su prekinuli 2006. godine, a bili su vezi 18 mjeseci. Tvrdi da je ostala u dobrim odnosima sa bivšim momkom.

"Mislim da je Madonna sa njim samo zbog pažnje, kako bi napravila nekoga ljubomornim. Možda njenog bivšeg muža Guyja Ritchieja ili nekoga drugog", istakla je i upozorila Jesusa da mora dobro razmisliti o tome šta radi, jer će Madonna uskoro naći 'neku drugu igračku'.

"Mislim da će biti povrijeđen jer je on tip osobe koji se vrlo brzo emocionalno veže", izjavila je za Daily Mail.

Brazilac je Madonnu upoznao u Rio de Janeiru na snimanju za jedan magazin u decembru prošle godine. U to vrijeme je izlazio sa 20-godišnjom manekenkom Krishnom Siqueirom, koja se još uvijek nada pomirenju.

"Bilo je nešto posebno među nama. Ne mogu govoriti u njegovo ime, ali što se mene tiče, sigurna sam da je to ljubav", kazala je Krishna kada ju je Jesus ostavio zbog slavne pjevačice.

Jesusova majka Cristiana Regina da Silva, 37-godišnja frizerka iz Ria, koja je 13 godina mlađa od Madonne, još se nije oglasila povodom njihove veze.