Najavila novi film
0

Madonna i u poznim godinama izgleda savršeno

Sarajevo-x.com
Kraljica popa Madonna (53) fotografisala se za Harper's Bazaar, i u intervjuu najavila novi film. Na najnovijim fotografijama izgleda potpuno isto, ako ne i mlađe od svoje štićenice, britanske glumice Andreae Riseborough, koja je nedavno napunila 30 godina. Madonnin film zvat će se W.E. što su inicijali Wallis Simpson, žene zbog koje je kralj Edward abdicirao da bi je oženio.
Naslovnicu Harper's Bazaara krasi Kraljica popa koja ima crni šešir, rolku, uske pantalone i štikle. Poziranje za Bazaar je najava za njen film prvjenac koji će režirati, a glavnu ulogu će imati Riseborough.

Riseborough je dobila pozitivne kritike za ulogu Margaret Thatcher u filmu The Long Walk To Finchley 2008. godine. Na drugoj fotografiji, ona stoji pored Madonne i teško se uočava razlika u godinama, iako je Madona je starija više od 20 godina.

Madonna je rekla da je film skoro gotov, da se završavaju detalji, ali da uskoro možemo očekivati odličan film.

"Mislim da ovaj film govori puno o prekidanju društvenih normi i razočaravanja društvenih očekivanja, baš kao što sam ja godinama ponosno radila.", izjavila je poznata pjevačica, prenosi Daily Mail.

Madonna je inače posvećena ogajanju svojih četvero djece i kaže da je temelj njenog odgoja, dobro obrazovanje koje želi da oni imaju.