Svi prognozirali da će brzo umrijeti
0

FOTO+VIDEO / Macaulay Culkin organizira izložbu i izgleda mnogo bolje

Klix.ba
Tinejdžerska zvijezda Macaulay Culkin prije nekoliko mjeseci je šokirao javnost svojim izgledom. Mnogi su govorili da mladi glumac živi svoje posljednje dane, jer je izgledao suviše bolesno i iscrpljeno.

Posljednji snimak glumca dokazuje da su glasine o izuzetno neurednom životu, punom besanih noći uz alkohol i drogu, i ostale samo glasine ili je pak Culkin odlučio promijeniti svoj život i životne navike.

Culkin izgleda mnogo zdravije, što se može vidjeti na snimku na kojem promoviše izložbu koja će biti postavljena u New Yorku naredna dva mjeseca u galeriji Le Poisson Rouge.

Macaulay je i autor izložbe zajedno sa dvojicom kolega Adamom Greenom i Tobyjem Goodshankom.

Kako navode britanski i američki mediji, njih trojica su koristili Culkinov dva miliona vrijedan stan u New Yorku kako bi naslikali slike za ovu izložbu. Stan su praktično pretvorili u atelje. Na jednoj od slika je i portret Kurta Cobaina, kao predstavnika pop kulture.

Još prije nekoliko mjeseci tabloidi su intenzivno pisali kako je Culkin na teškim drogama i da je ozbiljno narušio zdravlje, no sada se ispostavilo da situacija i nije toliko ozbiljna.