48. i 42.
152

Ludo zaljubljeni Jennifer Lopez i Alex Rodriguez zajedno proslavili rođendane u Miamiju

Klix.ba
Rodriguez i Lopez (Foto: Instagram)
Rodriguez i Lopez (Foto: Instagram)
Poznata pjevačica Jennifer Lopez proteklih mjeseci se ne odvaja od svog novog dečka Alexa Rodrigueza, bivšeg bejzbol igrača, a sadašnjeg biznismena. Ludo zaljubljeni, njih dvoje su zajedno proslavili rođendane sinoć u Miamiju .

Njihove i Instagram profile njihovih prijatelja prekrile su fotografije i videosnimci na kojim se vidi koliko oboje uživaju. Lopez u zavodljivoj mini haljini i Rodriguez u plavom odijelu, nisu su prestali ljubiti, grliti i plesati cijelu noć.

MY HEART!!! 😪❤️ CUTIES! @jlo @arod #jenniferlopez #alexrodriguez #jlo #arod

A post shared by Jennifer Lopez ✨ (@jlovibes) on

Iako je pjevačica rođena 24. jula, a Rodriguez 27. jula, zbog njihovih pretrpanih rasporeda, morali su ranije prirediti slavlje. Lopez je danas napunila 48 godina, a njen dečko će za koji dan napuniti 42 godine.

Happy birthday 😍❤ #jrod

A post shared by Stephanie Silva Veloso (@stejlover) on

Lopez i Rodriguez česta su meta javnosti posljednjih mjeseci. Oni ne kriju svoju ljubav i kako kaže bivši bejzbol igrač, "kada želite biti zajedno, onda ste zajedno".

"Naša djeca se zaista dobro slažu. Oboje smo iz New Yorka, a oboje smo Latinoamerikanci. Zaista uživamo u životu, a ona je najimpresivnija i najpametnija osoba koju sam dosad upoznao", rekao je Rodriguez.

Their smile 😍❤😭🎊 @jlo & @arod #jrod

A post shared by Stephanie Silva Veloso (@stejlover) on

Lopez često na društvenim mrežama objavljuje fotografija druženja Rodriguezove i njene djece. Nedavno je izjavila kako je on "prelijep čovjek i otac koji voli njene kčerke Natashu i Ellu".

Lol 😂❤ @jlo @benny.medina #jrod

A post shared by Stephanie Silva Veloso (@stejlover) on