Bivša manekenka
0

Loni Willison već godinama šokira prizorima s ulice, sada snimljena kako kopa po kontejneru

N. C.
Loni Willson (Foto: Twitter)
Loni Willson (Foto: Twitter)
Loni Willison već godinam šokira prizorima s ulice, a sada je viđena kako kopa po kontejnerima.

Bivša manekenka i fitness-model Loni Willison, ujedno i bivša supruga zvijezde "Spasilačke službe" Jeremyja Jacksona, svoj je život dovela do propasti.

Bivša manekenka sada je beskućnica, a snimljena je kako rovi po kontejneru ne bi li našla kozmetičke proizvode koji su odbačeni od drogerija, akcija poznatija kao "dumpster diving".

(Foto: Twitter)
(Foto: Twitter)

Loni je također ulicama Los Angelesa sa sobom vukla kolica za kupovinu punu njezinih stvari, a čini se da su Lonine ruke imale jasne znakove da je neko vrijeme kopala po smeću jer su bile prekrivene prljavštinom.

Dok je očajnički tražila poslastice, Lonine su noge visjele u zraku, a na kraju je otišla i sa vodicom za ispiranje usta, kojoj se posebno obradovala.

Problematična bivša zvijezda viđena je nekoliko puta tokom prošle godine kako traži hranu na otvorenom, dok je imala vidljive modrice na rukama i slomljeni prst, a za sobom je također vukla kolica s odjećom.

Willison posljednjih sedam godina živi u kampovima za beskućnike u Kaliforniji, a paparazzi ju često uhvate na ulicama kako skuplja smeće i odbačenu odjeću i namještaj.