Posjetila svetište Fatimu
172

Ljudi ne vjeruju u čemu je Georgina došla u crkvu: Marama na glavi i kratka suknja ne idu

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Zaručnica nogometaša Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez, posjetila je portugalsko svetiše Fatima gdje se pridružila hodočasnicima, no mnogima se nije svidjela haljina koju je odabrala za tu priliku.

Naime, 28-godišnja Georgina objavila je na svom Instagram profilu nekoliko fotografija iz crkve na kojima pozira u pripijenoj haljini s velikim prorezom sa stražnje strane, što se nekima baš i nije svidjelo te su zaključili kako je to izdanje u potpunosti neprimjereno.

"Ne moraš nositi kameru dok se moliš i trebala bi imati više poštovanja prema sebi i crkvi te pokriti malo više tijela. Hvala", "Zanimljivo", "Nije primjerno tako pokazivati pozadinu u crkvi", "Ovo nije bi blizu vjeri, marama na kosi i kratka suknja ne idu", "I u crkvi stavlja pozadinu u prvi plan", samo su neki od komentara koje je dobila ispod objave.

Podsjećamo, Ronaldo i Georgina u aprilu ove godine dobili su djevojčicu, koju su nazvali Bella Esmeralda, a pri porodu su izgubili sina.

Bella Esmeralda drugo je dijete koje je Georgina rodila Ronaldu, zajedno su dobili još djevojčicu Alanu Martin, dok su nogometašu surogat-majke rodile sina Cristiana Juniora te blizance Evu i Matea, koje je njegova zaručnica prihvatila kao svoje.