Incident u baru u New Yorku
0

FOTO / Ljubomorna djevojka napala Kim Kardashian

Sarajevo-x.com
Slavna Kim Kardashian izazvala je prošle sedmice pravi nered u jednom baru u New Yorku, gdje je izašla sa svojim sestrama Khloe i Kourtney. Naime, jedan obožavatelj želio je fotografiju s njom, no njegovoj djevojci se to nije svidjelo, pa je priredila ljubomornu scenu.

Sigurnosne kamere u baru zabilježile su nered koji je izazvala ljubomorna djevojka.

Dok je Kim ispijala svoj koktel, prišao joj je obožavatelj zamolivši je za fotografiju, no umjesto toga pobješnjela djevojka zalila ju je pićem.

Sestre Kardashian odmah su stale u odbranu, no najburnije je reagovao Kourtneyin dečko Scott Disick. Stisnutih pesnica krenuo je prema ljubomornoj djevojci, no obezbijeđenje ga je spriječilo da izazove još veće nerede i izvelo iz bara.

Uprkos sceni u baru Kim je na svom blogu napisala kako se super osjeća, te navela kako je scenu izazvala djevojka koja je željela biti u centru pažnje.

Foto: TMZ
Foto: TMZ
"Na sreću tu bile moje sestre i Scott koji su me branili. Niko od nas nije pio. Samo smo željeli porodični izlazak, međutim kada ljudi vide koliko ima kamera okolo onda žele privući pažnju i pretpostavljam da je to isto željela i ta pijana djevojka", napisala je zgodna Kim.