"Plot twist"
49

Ljubile su istog dečka, a sada se vole: Hailey Bieber i Selena Gomez u prisnom zagrljaju

I. B.
Hailey i Selena tvrde da među njima nije bilo zle krvi (Foto: Instagram)
Hailey i Selena tvrde da među njima nije bilo zle krvi (Foto: Instagram)
Drame u životima slavnih nešto su što oni ne mogu sačuvati za sebe, a naročito kada je riječ o zapletima ljubavne prirode. Sada je osvanula zajednička fotografija nekadašnjih "rivalki", Selene Gomez i Hailey Bieber.
Hailey Bieber je prisno pozirala sa Selenom, ujedno bivšom djevojkom svog supruga Justina, a njihova zajednička fotografija dolazi nekoliko dana nakon glasina da su se dvije dame svađale zbog njega.

One su prisustvovale gala događaju u Los Angelesu, a zajedno su pozirale fotografu Tyrellu Hamptonu.

Objava je uskoro osvanula na njegovom profilu, gdje je on u opis napisao "plot twist" (eng. "zaokret").

Njihovo iznenadno prijateljstvo dolazi nakon što je Hailey nedavno insistirala da ona i Selena nemaju "zlu krv" među sobom.

“Sve je to poštovanje. Sve je to ljubav. … Niko od nas ne duguje nikome ništa osim poštovanja. Jako poštujem Selenu", rekla je 25-godišnja manekenka.

Gomez i Justin Bieber, mnogima su bili omiljeni slavni par. Unatoč raskidima i pomirenjima tokom višegodišnjeg zabavljanja, trajno su se rastali 2018. godine, te su mnoge tako i ražalostili. Samo nekoliko mjeseci kasnije, Justin je zaprosio Hailey, a njihovi obožavatelji su se podijelili i "zauzeli strane".

Zanimljivo je i to da su Justina tokom njegovih i Seleninih "pauza" povezivali sa Hailey, što je cijelu situaciju dodatno zategnulo.

Ipak, Hailey je tokom posljednjih intervjua naglasila da nikada nije "ukrala" Justina od Selene i da to nije u njenom karakteru, dok je Selena zamolila da njihovi fanovi prestanu sa uvredljivim komentarima koje upućuju manekenki.