Sapunica se nastavlja
0

Ljubavnica Tigera Woodsa bila trudna?

Sarajevo-x.com
Prema navodima Showbizz magazina Tiger Woods ima vanbračno dijete, a glumac George Clooney odbija da prizna da je imao vezu s jednom od Tigerovih ljubavnica. U medijima je procurila vijest da je šarmantni glumac Clooney bio u vezi s Jamie Grubbs u isto vrijeme kad je ova konobarica imala aferu s poznatim golf igračem.

Također se navodi da je Jamie priznala da je bila u vezi s Georgeom do prije dva mjeseca.

Međutim, Georgeov glasnogovornik je negirao ove navode i rekao da se glumac čak nikad nije upoznao s dotičnom gospođicom.

„Uprkos njegovom odbijanju da prizna istinu on ju je zaista upoznao u jednom klubu u Los Angelesu gdje je radila kao konobarica. Njih dvoje su izlazili zajedno u javnost, prije nego što se desio skandal s Tigerom. Doduše, nije bila poznata kao sada, tako da se tome nije pridavalo toliko važnosti“, rekao je neimenovani izvor za E!

Tu se ne završavaju skandali koji uključuju slavnog golf igrača. Izgleda da je mogao postati otac s jednom od ljubavnica samo što se ona odlučila na abortus.

„Ako se priča o djetetu pokaže istinitom to bi mogla da bude kap koja je prelila čašu kod Tigerove supruge. U realnosti postoji mnogo žena koje su bile povezane s njim i koje bi mogle da istupe sa sličnim pričama“, rekao je neimenovani izvor za National Enquirer.