|

Ljubav ne bira: Slavni koji su u braku sa ljudima koji nisu iz show businessa

Ljubav ne bira: Slavni koji su u braku sa ljudima koji nisu iz show businessa
30
Klix.ba
17.11.2014. u 22:29
32
komentara
30

dijeljenja
Brad Pitt i Angelina Jolie, Beyonce i Jay Z, Mila Kunis i Ashton Kutcher, Victoria i David Beckham, Eva Mendes i Ryan Gosling, Kim Kardashian i Kanye West... samo su neki od slavnih veza i brakova među osobama iz svijeta show businessa.
Brakovi između slavnih osoba nisu ništa neobično, no iako smo navikli viđati uglavnom takve, pravilo nije da slavni uvijek završe u vezama i brakovima sa ljudima iz iste branše. Često su to upravo "obični" ljudi iz svakodnevnog života ili pak oni koji u taj svijet uđu tek naknadno, jer - ljubav ne bira!

Evo nekoliko takvih primjera:

Jessica Alba i Cash WarrenJessica Alba i Cash Warren<br />
Jessica Alba i Cash Warren


Cash i Jessica su se upoznali 2004. godine, u vrijeme dok je lijepa glumica snimala film "Fantastic Four", a vjenčali su se 2008. godine. Alba je kazala kako su "kliknuli" odmah, a par trenutno ima dvoje djece.

Princ William i Kate MiddletonPrince William i Kate Middleton Prince William i Kate Middleton


Kraljevski par se upoznao za vrijeme studiranja na St. Andrews univerzitetu, a Kate je tada bila sasvim obična djevojka. Njihovo vjenčanje 2011. godine bio je jedan od očekivanijih događaja u čitavom svijetu. U julu 2013. godine su dobili sina, Princa Georgea, a vojvotkinja od Cambridgea je trenutno ponovo trudna.

Drew Barrymore i Will KopelmanDrew Barrymore i Will Kopelman Drew Barrymore i Will Kopelman


O njima se počelo pisati u februaru 2011. godine, nakon što su ih paparazzi snimili na različitim lokacijama. Vjenčali su se 2012. godine i imaju dvoje djece.

Anne Hathaway i Adam ShulmanAnne Hathaway i Adam Shulman Anne Hathaway i Adam Shulman


Oskarovka Anne Hathaway je svog muža upoznala preko zajedničkih prijatelja i navodno ga je na prvi sastanak pozvala na put u New Orleans. Vjenčali su se 2012. godine.

Matt Damon i Luciana BarrosoMatt Damon i Luciana Barroso<br />
Matt Damon i Luciana Barroso


Kad je Matt Damon 2003. godine u Miamiju snimao film "Stuck on You", u jednom je kafiću spazio Lucianu, koja je u to vrijeme radila kao šankerica. Par se vjenčao 2005. godine i danas imaju četiri kćerke.

Reese Witherspoon i Jim TothReese Witherspoon i Jim Toth Reese Witherspoon i Jim Toth


Reese i njen agent Jim su se upoznali na jednoj zabavi na kojoj ju je on spasio od njenog "veoma pijanog prijatelja" koji joj je dosađivao. Vjenčali su se 2011. godine i imaju jedno dijete.

Jennifer Meyer i Tobey MaguireJennifer Meyer i Tobey Maguire Jennifer Meyer i Tobey Maguire


Jennifer i Tobey su se upoznali 2003. godine dok je on snimao film "Seabiscuit". U aprilu 2006. godine su se zaručili, a godinu kasnije i vjenčali. Jennifer je dizajnerica nakita, a par ima dvoje djece.

Kelly Clarkson i Brandon BlackstockKelly Clarkson i Brandon Blackstock Kelly Clarkson i Brandon Blackstock


Nakon što su se upoznali 2012. godine na Super Bowlu, vjenčali su se godinu kasnije. U junu ove godine su dobili i dijete.

Kelly Rowland i Tim WitherspoonKelly Rowland i Tim Witherspoon Kelly Rowland i Tim Witherspoon


Nakon što je svoju vezu sa menadžerom držala u tajnosti, bivša članica girl benda Destiny's Child udala se za njega na privatnoj ceremoniji u maju 2014. Trenutno očekuju svoje prvo dijete.

America Ferrera i Ryan Piers WilliamsAmerica Ferrera i Ryan Piers Williams America Ferrera i Ryan Piers Williams


Glumica nagrađena Emmyjem, koju znamo po ulozi "Ružne Betty", za svog se dugogodišnjeg dečka udala u junu 2011. godine. Upoznali su se kad ju je Piers angažirao kao glumicu u svom studentskom filmu.
Prijavi grešku


Komentari (32)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...