Promjena karijere
0

Liz Hurley uzgaja svinje

Sarajevo-x.com
Britanska glumica i nekadašnji model Liz Hurley glamur i škljocanje fotoaparata paparazza zamijenila je gumenim čizmama i blatom uzgajajući svinje na svom imanju u Cotswoldu, saznaju u četvrtak američki mediji.

Da bi priča bila još čudnija, glumica koja se najviše proslavila svojom ljubavnom vezom sa kolegom Hughom Grantom devedesetih godina, ne samo da uzgaja svinje već i sve lokalne klaonice, mesnice i hotele snabdijeva vrhunskom svinjetinom.

"Njene svinje su vrhunskog kvaliteta. Način na koji ih uzgaja obezbjeđuje dobar okus. To je potpuno drugačiji okus od svih dosadašnjih. Dobijemo prekrasne nedjeljne kobasice i vrhunsku slaninu", oduševljeno je ispričala vlasnica jedne od lokalnih klaonica Perry Meredith.

43-godišnja glumica, sada očigledno farmerka, svoju svinjetinu prodaje pod imenom "Hurley Old Spot" nazvanu po vrsti svinja koje uzgaja.

Koliko će nova karijera ispuniti zvijezdu filmova "Four Weddings and a Funeral" i "Austin Powers: International Man of Mystery" ostaje da se vidi.