{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Lionel Richie o problemima kćerke Nicole

S
9.7.2007. u 11:34
0
0
Lionel Richie o problemima kćerke Nicole
0
Lionel Richie o problemima kćerke Nicole
Lionel Richie nije izbjegavao pitanja o problemima njegove 25-godišnje kćerke Nicole, nakon izvedbe na festivalu Essence Music. "Ona se našla u baksuznoj situaciji", rekao je on u subotu.
Nicole Richie (25) bi se u srijedu trebala pojaviti na sudu. Uhapšena je 11. decembra prošle godine, kada se izjasnila da nije kriva za prekršaj zbog vožnje u intoksiciranom stanju. Da stvari budu gore za Nicole, u njenom slučaju stoji da je već jednom bila prekršajno osuđena 2003. godine.

"Ona mi se non-stop izvinjava. Ja sam joj rekao: 'Ti mi radiš upravo ono što i treba dvadeset-petogodišnja djevojka da radi svome ocu'", rekao je Lionel.

"Danas ima toliko informacija. Tu je Internet, MySpace, mobilni telefoni. Da smo imali sve ovo u vrijeme Commodora 64, samo Bog zna šta bi moji roditelji vidjeli i saznali".

Na suđenju će biti određeno da li će Nicole ići stopama svoje vršnjakinje i prijateljice Paris, koja je u zatvoru provela 23 dana.

Kalifornijski zakon o saobraćaju kaže da, ako osoba bude dva puta uhvaćena za volanu u pijanom stanju u periodu od 10 godina, slijeduje joj zatvorska kazna od 90 dana do jedne godine te zabrana upravljanja motornim vozilom.

Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: