Showbiz
0

Lindsay Lohan: Nikad nisam bila ovisnica, uzela sam kokain pet puta

Klix.ba
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan
Američka glumica i model Lindsay Lohan izjavila je da nikad nije bila ovisnica te da je kokain uzela pet puta.

Lohanova je rekla da je selidba u Los Angeles, dok je bila tinejdžerka, uzrok njenih problema.

"Prvi put sam uhapšena zbog vožnje pod utjecajem droge. Policajci su kod mene pronašli drogu i to je bio prvi put da sam je konzumirala. Bila sam u klubu s ljudima s kojim nisam trebala biti i uzela sam kokain, a potom sjela u automobil i vozila se. Bila sam glupa. Svi misle da sam često koristila kokain, ali sam to uradila četiri ili pet puta u životu. Ne sviđa mi se, podsjeća me na mog oca. U periodu između 20. i 23. godine sam uzela kokain četiri puta, a uhvaćena sam dva puta. Nikada nisam koristila heroin, niti sam si ubrizgavala bilo šta. Također, nikada nisam koristila LSD. Plaše me te stvari", izjavila je Lohan.

Popularna glumica je priznala da je koristila marihuanu i ekstazi. Rekla je da joj se to sviđalo više u odnosu na ostale droge. Dodala je da nikada nije bila alkoholičarka i da se nikad nije probudila ujutro i popila piće.

"Mislim da su moji postupci bili neodgovorni, to su bile glupe greške. Svi misle da sam ovisnica i osoba koja se ponaša loše. Ali, ja to nisam. Nikad nisam bila ovisnica i nikad neću biti. Volim odlaziti u klubove i provoditi se do ranih jutarnjih sati. Uvijek sam to radila, što nije čudno za djevojke koje imaju 26 godina", rekla je Lohan.

Govorila je i o rehabilitacijama koje joj je sud naređivao.

"Sud mi je naredio rehabilitaciju šest puta. Mogla bih napisati knjigu o tome, jer su rehabilitacije bile besmislene. Prvih nekoliko rehabilitacija su bile ubijanje vremena. Mislim da postoji mnogo drugih korisnijih stvari koje sam mogla raditi. Najbolje bi bilo da sam išla u inozemstvo i radila s djecom", zaključila je Lohan.