Showbiz
0

Lindsay Lohan napustila rehabilitacionu kliniku

Sarajevo-x.com
Foto :AP;
Foto :AP;
Publicist glumice Lindsay Lohan, Leslie Sloane Zelnick potvrdio je za CBS News da je mlada zvijezda završila s rehabilitacijom. "Odlučna je u namjeri da ostane trijezna što pokazuje i njeno dobrovoljno nošenje narukvice za liječene alokoholičare", rekao je Zelnick.

Lindsey je odlučna u namjeri da ostane trijezna pa zato nosi narukvicu za mjerenje alkohola, što je bila njena odluka, prenosi CBS News.

Potvrđeno je također da je mlada glumica i pjevačica ovaj vikend bila u Las Vegasu gdje je napravila rođendansku zabavu za svoju asistenticu.

Lindsey, koja je 2. jula napunila 21 godinu, prijavila se prije 6 sedmica na reabilitaciju u Malibuu. Neposredno prije toga bila je uhapšena pod sumnjom da je vozila u alkoholiziranom stanju, a fotografi su je uhvatili dok je pijana ležala na sjedištu u autu svoje prijateljice.

Ovo je bio njen drugi odlazak na rehabilitaciju ove godine. Lohan je izjavila u januaru da se prijavila u rehabilitacioni centar kako bi se odvikla od alkohola i durgih nedozvoljenih supstanci, prenosi CBS News.