Showbiz
0

Lindsay Lohan najgluplja osoba u Hollywoodu

Sarajevo-x.com
Glumica, pjevačica, ali prije svega nadasve problematična Lindsay Lohan ponijela je ne tako slavnu titulu. Naime, The New York Daily News objavio je popis najglupljih osoba u Hollywoodu, a 21-godišnja Lindsay zauzela je ubjedljivo prvo mjesto.

Iz redakcije novina The New York Daily News kažu da je za odabir Lindsay Lohan kao najgluplje osobe u Hollywoodu bio presudan njen loš izbor filmova u kojima je glumila, njeno loše ponašanje u javnosti, ali i njen ukus kada su u pitanju muškarci.

Naglašeno je pak da ljudi koji se nalaze na popisu najglupljih osoba u Hollywoodu ne moraju neminovno imati nizak IQ. Presudan kriterij koji dovodi na popis jeste način prezentiranja u javnosti, stil života i skandalozni istupi u javnosti.

Druga među najglupljim osobama u Hollywoodu je Kim Kardashian koja svoju popularnost može zahvaliti svome bogatom ocu, prijateljstvu sa Paris Hiltion i skandaloznim seks-videom koji je nastao u privatnoj produkciji, a ubrzo dospio i na Internet. Među najglupljima nalaze se, između ostalih, i Britney Spears, David Hasselhof, Jessica Simpson i mnogi drugi.

Top 10 najglupljih osoba u Hollywoodu izgleda ovako:

  1. Lindsay Lohan

  2. Kim Kardashian

  1. Spencer Pratt

  2. Jeff Kwatinetz

  3. Shia LaBeouf

  4. Heidi Montag

  5. Jessica Simpson

  6. Kiefer Sutherland

  1. Tori Spelling

  2. Rumer Willis

  3. Britney Spears