Showbiz
0

Lindsay Lohan molila da joj donesu kokain

Sarajevo-x.com
Tablete, alkohol, droga i napadi plača: Lindsay Lohan se, prema navodima magazina "Star“, ponovo vratila starim porocima uprkos njenom boravku u klinici za odvikavanje. Magazin navodi da je Lindsay ponovo posrnula za drogom na Dan zahvalnosti.

Na Dan zahvalnosti Lindsay je viđena u posjeti kod svog momka Rileya Gilesa s kojim je nekoć uživala u svim navedenim opijatima.

"Nije još bila ni stigla u New York, već je zvala sve svoje prijatelje da joj nabave Xanax i kokain. Bukvalno ih je molila da joj nabave nešto. Svi su joj govorili da od toga nema ništa, ali ona je bila uporna i moljakala je da neko dođe po nju na aerodrom i da joj donese tablete i kokain“, kazao je neimenovani izvor za magazin.

Svjedoci tvrde da je Lindsay na proslavi Dana zahvalnosti u kući njenog momka Rileya ugledala kako on priča sa nekom drugom djevojkom i kako se pokušava sbližiti s njom nakon čega je Lindsay "pobijesnila“.

"Svi koji su bili na proslavi vidjeli su kako su se svađali. Ona je plakala. Bila je to baš ružna scena“, kazala je jedna od gošća na proslavi i dodala da je Lindsay svoju bol pokušala ublažiti velikim količinama alkohola.

Magazin također piše da je Lindsay na kraju otišla u stan poznatog dilera iz New Yorka koga njegove mušterije zovu Chris te da se tamo zadržala nekoliko sati.