Citirala pisca
902

Lijepa Mostarka Ana Bavrka započela 2020. godinu razočarana u ljubav

Klix.ba
Ana Bavrka
Ana Bavrka
Lijepa Mostarka Ana Bavrka, koja je 2017. godine svojom ljepotom i šarmom na izboru za Miss New World u turskoj Antaliji pobijedila predstavljajući Bosnu i Hercegovinu, započela je 2020. godinu razočarana u ljubav.

"Ljubav je veličanstvena katastrofa: znati da se zalijećeš u zid i svejedno ubrzavati; srljati u propast s osmijehom na usnama; radoznalo čekati trenutak kad će stvar stati. Ljubav je jedino programirano razočaranje, jedina predvidiva nesreća koja se traži“, napisala je lijepa Mostarska citirajući francuskog pisca Frederica Beigbedera uz svoj selfie koji je objavila na Instagramu.

Novu godinu je lijepa Mostarka, prema onome što je objavljivala na društvenim mrežama, dočekala s prijateljicom u Beogradu. No, iako je često u društvu muškaraca, nije poznato mnogo o njenom ljubavnom životu, a javnosti je samo ranije dala do znanja kakvog partnera očekuje.

"Ljubav je bolest bez koje čovjek nije zdrav", "Ti si savršena", "Divna si", neki su od komentara podrške među kojima je i onaj "Kćeri moja, ružo moja", koji je napisala njena majka Snježana.